måndag 5 mars 2012

Kultur grupp

Vi är några personer som vill starta en kultur grupp Kulturgruppens mål.

Målet är att skapa en mötesplats, en praktisk engagemang i första hand för människor som väntar på uppehållstillstånd .Samt människor som har fått avslag ,och är tvungen att gömmer sig,och de kan inte åka tillbaka av olika anledningar.

En plats /ett forum där människor genom att göra något kulturellt tillsammans. Det blir ett kulturellt forum.
Där man kan lär ut,och lär sig av andra kulturer. Man utbyter tankar,ide,erfarenhet,möta människor, skaffa sig nya bekantar och vänner,samt man gör något vettig för samhälle och för folk som är i behov av hjälp.

I det forumet ,allt inom konst,skapande,och kulturella område är tillåtet. Även enkla renoveringar,är också tänkbart.
Med konst och kultur ,man kan lyfta upp jätte många samhälles frågor. Bara man vill och stödja varandra,så kan man göra en hel del förändring.

Vi vill att det för de som vill delta ska vara en enkel sysselsättning där inget ska krävas av dem i gengäld.

Genom mötet med människor som kan ha varit med om liknande upplevelser och de kulturella och kreativa aktiviteterna tror vi att det kan få en viss funktion av terapi.

Vi vill också att människor ska få med sig något hem,det  som de själva skapat, vare sig det är något materiellt eller en känsla.

Gruppen är helt ideellt och frivillig, vi är inte bunden, verkan politisk,eller religiös organisation, Vi samarbetar jätte gärna, och alla som vill delta,stödja och hjälpa till är hjärtlig välkommen.skriv gärna ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar